Fördeler

Är du osäker på vad som ingår i en värdering eller funderar du på vad som bidrar till att öka värdet av din bostad eller bostadsrätt? Våra fastighetsmäklare hjälper dig att svara på detta.

 • 100% gratis

  100% gratis

  Vi erbjuder 100% gratis värdering av din bostadsrätt, villa eller radhus.

 • Snabbt

  Snabbt

  Kontakta oss idag, och du kommer att bli kontaktad av en mäklare inom 24 timmar.

 • Professionellt

  Professionellt

  Vi kopplar dig med rätt fastighetsmäklar för din lägenhet eller villa i Stockholm.

Nöjda kunder

Jag beställde värdering av min bostadsrätt via Värderabostadstockholm.se. Jag fick ett svar inom kort tid och hadde fastighetsmäklar på besök i min villa nästa dag.
Tommy Andersson
Tommy Andersson
Vasastan
Vi tänkte på att sälja vår lägenhet och ville höra vad vi kunde få. Vi använde Värderabostadstockholm.se till att undersöka marknaden i vårt område och blev positivt överraskade.
Hannah Nyqvist
Hannah Nyqvist
Solna
Vi beställde värdering fra fastighetsmäklar av vår villa via Värderabostadstockholm.se. Vi tänkte på att sälja och ville höra vad vi kunde få. Kan tryggt rekommendera denna tjänsten till andra!
Karin Syversen
Karin Syversen
Södermalm

Beställa gratis värdering idag


Värdera bostad Rinkeby? Vill du veta hur mycket din bostadsrätt, villa eller radhus har stigit i värde sedan du köpte den? Använd beställningsformuläret nedan och en fastighetsmäklar i Stockholm kommer att kontakta dig för en kostnadsfri och villkorslös värdering av din villa eller lägenhet.

Namn

E-post

Mobil

Adress

Postort

Stad

Bostadstyp

Byggår

Antal kvm

Meddelande